Min politik

Vendsyssel og Nordjylland — mere end et sted hvor jeg bor

Mit kandidatur til Folketinget skyldes helt og aldeles at jeg mener at Vendsyssel og Nordjylland fortjener politikere der brænder endnu mere for landsdelen og det kommunale selvstyre.

I mine 5 år som byrådsmedlem i Hjørring kommune, så oplever jeg desværre at Christiansborg-politikkerne, i stadig større grad forsøger at detailstyre landets 98 kommuner. Samtidig er der en notorisk angst for at lave en kommunal udligningsreform, så Danmark kan komme i bedre balance. Ret og rimelighed, savner jeg også når det gælder infrastrukturen og kystsikringen i landsdelen. 2 områder, hvor de nuværende MF’ere ikke har leveret resultater til gavn for borgerne og det nordjyske erhvervsliv.

Så der er nok at tage fat på, hvis det lykkedes mig at udvide mit byrådsmandat fra Hjørring kommune, til Folketinget.

Jeg har pt. 3-4 mærkesager, som jeg gerne vil tale om i den nært forestående valgkamp:

  • Sundhed og omsorg
  • Erhvervslivets vilkår
  • Børn og uddannelse

Hvis du vil vide mere om mine synspunkter i forhold til f.eks. klima og miljø eller udlændinge og integration. så skal du ikke tøve med at kontakte mig. Jeg vil også løbende lave indlæg herom på mine profiler på Facebook og LinkedIN.

Jeg glæder mig til valgkampen og til at gøre en forskel for dig og for Danmark.

De bedste hilsner

Per Møller

Mine mærkesager